Най-често задаваните въпроси при взимане на кредити онлайн

Когато ни изникнат неочаквани разходи или просто месечното ни възнаграждение не стига да покрием ежедневните си нужди, най-лесното и бързо решение на проблема е да се възползваме от все по-популярните бързи кредити, които могат да бъдат кредити без трудов договор, кредити без лихва или някой от другите видове кредити онлайн. Ако все още ви е трудно да се ориентирате в обстановката по кандидатстване и одобряване, просто може да влезете в сайт на фирма, предоставяща подобна услуга, например в www.minizaem.bg. Там ще намерите подробно и точно обяснение за всички условия и възможности, от които можете да изберете най-удобните за вас. За ваше улеснение, тук ще отговорим на често задавани въпроси по темата, за да се чувствате по-сигурни и подготвени, когато имате нужда от пари на заем.

  1. Защо им казваме бързи кредити?

Процедурата по кандидатстване и одобрение е изключително опростена и реалното време, за което вашата сметка може да бъде заредена е един час. Това е интервала, който трябва да изчакате, преди да разрешите паричните си проблеми и да се почувствате финансово стабилен.

  1. Възможно ли е да бъде отпуснат кредит без трудов договор?

Това е една от екстрите, които предлага услугата бързи кредити онлайн. Вие може да сте на граждански договор, да практикувате свободно вашата професия или да се осигурявате сами – единственото условие е да имате навършени 18 години.

  1. Какви са сроковете при отпускане на бързи онлайн кредити?

Това се определя от фирмата кредитор, която сте избрали, като най-често сроковете са съобразени с вашите лични нужди. Това именно е и една от основните политики в тази сфера – гарантирано удобство, съобразено с нуждите и възможностите на всеки един клиент.

  1. Кредити на каква сума се теглят най-често онлайн?

Има фирми, които предлагат безлихвени заеми до определена сума – за Минизаем тя е 200 лева. В този случай това именно е и сумата, избирана от голяма част от клиентите. За фирми без подобни екстри цената, която хората теглят варира между 600 и 1500 лева.

Ако имате въпрос, чийто отговор липсва по-горе, вие винаги можете да се обърнете директно към избрания от вас кредитор.