Има ли бърз заем без лихва

Да, бърз заем без лихва съществува. Той се предлага от небанкови институции за бързо кредитиране, които ви позволяват да кандидатствате за суми от 100 до 10 000 лева без оскъпяване. Тези кредити нашумяха много в последните години и немалко хора се възползваха от тях. Процедурата по усвояване е лесна, както и връщането на кредита.

В миналото бърз заем без лихва се даваше само от приятели или роднини. Днес обаче има десетки компании, които предлагат такъв вид кредитиране. Обикновено безлихвените заеми се дават еднократно за всеки нов клиенти, а другият вариант е при специални промоции за даден месец. Разбира се, препоръчва се да теглите заеми само от оторизирани фирми.

За да направите справка за бърз заем без лихва, може да използвате интернет търсачките, с чиято помощ ще откриете желаната услуга. Винаги четете правилата и условията към офертите, за да не се сблъскате с проблеми. Имайте предвид, че при заемите с 0% оскъпяване също има правила за връщане. Ако не ги спазите, то могат да ви бъдат начислени наказателни лихви.

Добрата новина за потребителите е, че техния бърз заем без лихва ще бъде преведен по банкова сметка или ще може да се усвои на касите на институцията за комунални услуги – ИзиПей. Другият вариант за взимане на парите е директно посещение на фирмен офис. Одобряването на кредита най-често трае от 15 минути до 2 часа при различните компании.

В много от случаите, за да кандидатствате за бърз кредит ще трябва да работите на трудов или граждански договор. Ако не покриете тези правила, то няма да получите одобрение на кандидатурата ви. Ето защо винаги задавайте въпроси за конкретните условия по кредитите ви.

В заключение
Бързият заем без лихва се препоръча за тези, които имат нужда от пари до заплата. С тези кредити ще покриете спешни нужди и задължения, стига да сте коректни и да върнете сумата в точно определения срок. Да се надяваме, че нашия материал ви е бил от полза.